Aanvullende informatie

Fietsroutes

Drenthe staat bekend om haar natuurschoon, een fietsprovincie bij uitstek. Het zal u dan ook niet verbazen dat er diverse fietsroutes zijn.

Voor een overzicht van de actuele fietsroutes verwijzen we naar de dorpssite, klik hier voor meer informatie.

Huurvoorwaarden

We werken met huurvoorwaarden, waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor de fiets. De voorwaarden zijn de volgende:

- De verhuurder wordt geacht de fiets in goede staat te hebben afgeleverd.

- De huurder wordt geacht de gehuurde fiets in goede staat te hebben ontvangen.

- De huurder zal als een goed beheerder de hem / haar verhuurde fiets verzorgen en deze overeenkomstig de bestemming gebruiken. Huurder zal de fiets telkens goed op slot zetten en niet onafgesloten en/of onbewaakt achterlaten.

- Bij diefstal is de huurder aansprakelijk voor de dagwaarde van de fiets. Bij diefstal dient de huurder aan de verhuurder de fietssleutel te kunnen tonen.

- De huurder is aansprakelijk voor schade ten gevolge van diefstal alsmede alle overige schade, hoe ook genaamd en hoe ook veroorzaakt, aan de gehuurde fiets toegebrachte of ontstaan, ongeacht of deze het gevolg is van schuld van de huurder of van derden. De huurder zal de hieruit voortvloeiende kosten van herstel alsmede de kosten van vervanging, waaronder die van beschadigde onderdelen, uiterlijk op de overeengekomen inleverdatum van de fiets contant aan de verhuurder voldoen.

- De huurder draagt ten volle de wettelijke aansprakelijkheid voor alle schade welke door of vanwege de huurder met de gehuurde fiets van derden is toegebracht en zal de verhuurder daarvoor vrijwaren. 

 • Tekstpagina's Adres

  Hoofdstraat 12
  Hooghalen
  T (0593) 59 25 35
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Openingstijden

Nieuws

Schreur laat jeugd in stijl naar school fietsen

08 juni
+Schreur laat jeugd in stijl naar school fietsen

Wat voor Gazelle schoolfiets past bij jou? Een stoere uitvoering of ga je voor een… Lees verder

Aanbieding

Met Schreur sparen voor retro auto's

+Met Schreur sparen voor retro auto's

Vanaf 1 mei kun je diverse klassieke auto's sparen bij iedere tankbeurt. Je kunt kiezen uit 6 verschillende auto's op schaalmodel. De mini-auto's zijn verpakt in een vensterdoosje en is dus ook leuk om cadeau te geven. Bij een tankbeurt… Lees verder